Hein Braat Gayatri Mantra

Hein Braat Gayatri Mantra

Hein Braat Kali Mantra

Hein Braat Kali Mantra

Hein Braat Gayatri Mantra

Nog 160 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
450150

De Gayatri Mantra, een invocatie om de ziel van onwetendheid en duisternis te bevrijden. Gezongen door Nederlands bekendste mantra shanter Hein Braat.

€ 18,00
Aanvullende info
€ 18,00
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Hein Braat - Gayatri Mantra

Eén van de allermooiste en ook bekendste Mantra is de Gayatri Mantra.Om -als het zonlicht- helderheid te verkrijgen in onze inzichten. Inzichten om dat pad te gaan, waarop ons hart verlicht zal worden en wij een steeds hogere staat van spiritualiteit kunnen bereiken. Deze Mantra wordt de essentie genoemd van de oude heiligen.

De tweede track op deze cd is de Maha Mrityoenjaya Mantra. Aan deze mantra worden diverse kwaliteiten toegedicht. Zo zorgt hij voor verjonging en een goede gezondheid, bevordert welzijn en voorspoed en draagt bij aan een lang leven in vrede, liefde, welvaart en tevredenheid. Dat lijkt heel wat, maar luister maar eens (met je hart, niet met je oren) en ja, dat is het allemaal.

Het is de Mantra van Heer Shiva. Het wekt de Shiva kracht in jou, neemt de angst voor de dood weg en bevrijdt je uit de cirkel van leven en sterven. Meer dan indrukwekkend. Het voortdurend reciteren van deze Mantra (geduldig en met overgave) zou niets minder dan de Verlichting tot gevolg (kunnen) hebben. Deze Mantra brengt rust en bezinning. Luister of ga mee met Hein's imponerende stem en ontdek de stilte binnen in jezelf.

Tracklist:

1. Gayatri Mantra 31.32 minuten
2. Maha Mrityeonjaya Mantra 31.12 minuten

U kunt de demo van de cd beluisteren door op de geluidslink te klikken.

Yogitri

Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hein Braat Gayatri Mantra
Uw waardering