Edelsteenhanger Moldaviet

Edelsteenhanger Moldaviet

Edelsteenhanger Moldaviet
Oneindige knoop hanger

Oneindige knoop hanger

Sieraad Zilveren Hanger Bloem des Levens

Sieraad Zilveren Hanger Bloem des Levens

Edelsteenhanger Moldaviet

ARTIKELNUMMER
505575
€ 13,40
Levertijd: 3 werkdagen

Moldaviet edelsteenhanger gezet in zilver, Moldaviet reinigt de chakra's.

€ 13,40
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Edelsteenhanger Moldaviet

Moldviet wordt enkel op één plaats ter wereld gevonden, in Tsjechië.Moldaviet ontstaat door een meteorietinslag en is eigenlijk het resultaat van gesmolten meteoriet samen met omliggende gesteentes. Naast zijn ontstaansgeschiedenis is ook de werking van deze steen erg bijzonder. Moldaviet geeft spiritueel inzicht en ruimte voor spirituele groei.

Het kan helpen met het contact leggen naar diepere dimensies, vorige en toekomstige levens. Moldaviet is een uitermate geschikte steen voor het schenken van rust aan mensen die soms moeite hebben met het aardse bestaan. Ook voor creativiteit en het aanpakken van nieuwe kansen en ideeën werkt deze stimulerend. Moldaviet reinigt de chakra’s en brengt deze in hernieuwde balans.Tevens kan de Moldaviet de werking van andere stenen doorlaten en versterken.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Edelsteenhanger Moldaviet
Uw waardering