Geef ook jouw mening over Yogini!

Namasté!

Wat maakt jou blij? Voor ons begint genieten met pure creativiteit!

Wij proberen onze klanten enthousiast en blij te maken met de mooiste producten, van de beste kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Onze passie hiervoor uit zich in alle mogelijkheden die ons ter beschikking staan. Vanuit creativiteit en wijsheid proberen wij de Yoga filosofie zo goed mogelijk te vertegenwoordigden.

Bij Yogini streven wij naar een goede service en een assortiment met duurzame, kwalitatieve producten waar je jarenlang plezier van kunt hebben. liefdevolle communicatie zit in ons hart, wij doen er alles aan om een zo helder en goed mogelijk advies te geven. Wij willen jou graag ondersteunen en laten genieten op jouw persoonlijke & spirituele yogapad.

Wat onze klanten zeggen?

Wij geloven in een uitstekende klantenservice. Kijk eens naar wat sommige van onze klanten hebben gezegd over onze producten, onze service, onze betrouwbaarheid en de kleine doordachte details.

Beoordeling Yogini
Op Yogini.nl ontvangen wij veel beoordelingen. Van de 900 beoordelingen krijgen wij van onze klanten een 8.9. Hiervoor zijn wij heel dankbaar en blijven streven naar een dikke 10!

Beoordeling Producten
Onze klanten delen ook hun ervaringen en meningen over producten via "Reviews" op Yogini.nl.

Google Review
Klanten geven Yogini bij Google Review 4.5 van de 5 sterren als algemene beoordeling.

Trustpilot
Ook via Trustpilot wordt Yogini beoordeeld. Klanten geven ons 4 van de 5 sterren als algemene beoordeling.

Facebook, Instagram, You Tube, Pinterest
Er zijn veel mensen die Yogini volgen via social media. Op Facebook hebben wij circa 2000 Likes ontvangen.

Jouw feedback telt mee!

Wij van Yogini zijn ervan overtuigd dat feedback van klanten van cruciaal belang is om onze hoge servicestandaard te behouden en goede producten te kunnen aanbieden, dus neem alsjeblieft even de tijd om jouw mening met ons te delen, zelfs als je niet tevreden bent met iets.