Wie zijn wij?

Yogini is gevestigd in de Noord Hollandse plaats Lutjewinkel, gelegen tussen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Het bedrijf is gericht op yoga, meditatie en ayurveda. In de webshop vindt u een groot en uitgebreid assortiment yogamatten, meditatiekussens en aanverwant equipment.

Het bedrijf is in 2008 opgericht door Sander van der Kruk, die al enkele decennia geïnspireerd wordt door de filosofie van yoga. Met Yogini geeft hij uitdrukking aan de idealen, behorende bij een spirituele en natuurlijke leefwijze.

Sander van der Kruk heeft zijn opleiding gevolgd bij Henk Plaatsman. Sander heeft zich, samen met zijn medewerkers, tot doel gesteld het Vedisch bewustzijn te vertegenwoordigen.

Yoga,  Ayurveda en aanverwante mogelijkheden behoren tot onze kerntaak. Onze organisatie heeft bestaansrecht door de verkoop van producten en de overdracht van onze idealen, dit door middel van trainingen, workshops en het publiceren van eigen boeken en films.

Op dit moment is Yogini een bloeiend bedrijf dat streeft naar een, in alle opzichten, ethische bedrijfsvoering.

Onder eigen merk Yogitri ontwikkelen en verkopen wij producten. Deze worden zo zuiver en verantwoord mogelijk geproduceerd, waarbij wordt gestreefd naar een minimale belasting voor het milieu. Daarnaast vertegenwoordigen wij een aantal merken waarvoor wij de distributie verzorgen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met een aantal gelijkgestemde organisaties en personen.

Voor meer informatie kunt u de onderstaande sites bezoeken of contact met ons opnemen.

Met een warme groet, het Yogini team.

Post- en bezoekadres:
Yogini
Weereweg 28a
1732 LL Lutjewinkel, Nederland

E-mail: contact@yogini.nl

Bank informatie Yogini:

Rabobank: IBAN nr: NL28RABO0104384743
BIC/SWIFT code: RABONL2U

Kamer van Koophandelnr: 52271145

BTW nr: NL187417878B02

Relevante sites:
Yoga en Ayurveda school en het Vedisch centrum
Informatie over oorkaarsen
Informatie over meditatiekussens
Informatie over wasnoten

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg