Over Yogini

Yogini is gevestigd in Lutjewinkel, Noord Holland. Yogini richt zich op Yoga, Meditatie en Ayurveda. In de webshop vindt u een groot en uitgebreid assortiment yogamatten, yogakleding, meditatiekussens, ayurveda producten en aanverwante artikelen.

Yogini is in 2008 opgericht door Sander van der Kruk, die al jarenlang geïnspireerd wordt door de filosofie van Yoga. Met Yogini geeft hij uitdrukking aan zijn idealen behorende bij een spirituele en natuurlijke leefwijze. Hij heeft zijn Raja Yoga opleiding gevolgd bij Henk Plaatsman. Sander heeft zich, samen met het Yogini team, tot doel gesteld het Vedisch bewustzijn te vertegenwoordigen.

Yoga, Meditatie, Ayurveda en aanverwante mogelijkheden behoren tot de kerntaak. Yogini heeft bestaansrecht door de verkoop van producten en de overdracht van idealen, dit door het geven van trainingen, workshops en het publiceren van eigen boeken en films.

Yogini is een bloeiend bedrijf dat in alle opzichten streeft naar een ethische bedrijfsvoering.

Onder het eigen label Yogitri ontwikkelt en verkoopt Yogini producten. Deze worden zo zuiver en verantwoord mogelijk geproduceerd, waarbij wordt gestreefd naar een minimale belasting voor het milieu. Daarnaast vertegenwoordigt Yogini een aantal merken waarvoor zij de distributie verzorgen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met een aantal gelijkgestemde organisaties en personen.

Voor meer informatie kunt u de onderstaande sites bezoeken of contact met ons opnemen.

Met een warme groet, het Yogini team

 

Relevante websites:

Vedisch Centrum is een instituut voor Vedische Levenskunsten.
Stichting Fascinerend Is een informatiecentrum voor Yoga, Meditatie, Ayurveda en Bewustijn.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg