Satya Yogakleding

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Satya Yogakleding

Het yoga kledingmerk 'Satya Yogawear' is een verzameling van yoga kleding voor vrouwen, ontworpen en geproduceerd in de rijstvelden van het prachtige Bali, van de zachtste katoen en andere natuurlijke stoffen. De ontwerpers houden van het maken van eenvoudige, basic stijlen die zowel praktisch als stijlvol zijn. De modellen zijn gemaakt van een zachte katoen elastaan mix die ondersteuning biedt, maar de yogakleding blijft steeds licht, ademend en prettig en comfortabel op de huid aanvoelen.

Betekenis Satya

Satya komt uit het Sanskriet, het betekent waarheid of eerlijkheid. Het verwijst naar dat wat essentieel is, dat wat eenvoudig en waar is. In de Yogasoetra's van Patanjali is Satya beschreven, als een van de vijf delen van Yama. Satya zorgt ervoor dat je woorden daden worden.

Inspiratie Satya Yogawear

In 2009 is het kledingmerk Satya de wereld in gegaan, was het aanvankelijk kleding voor de bedenker van het merk, Donna Rossiter, en vrienden zelf, langzaam maar gestaag groeide het bedrijf organisch uit. Aangetrokken tot eenvoudig en klassieke ontwerpen, ofwel de basics voor kleding en beweging, groeide een kleine boetiek op Bali uit tot een groothandel in yogakleding, gebaseerd op integriteit en consistentie. De kleding wordt nog altijd gemaakt op Bali, Ubud, door een familie met een faciliteit in de rijstvelden.

Ontstaan Satya Yoga kledingmerk

Na nieuwe inzichten over het leven en wat daarmee samenhang verruilde de bedenker, het drukke, gehaaste leven in een leven waarin het volgen van je hart voorop staat en vertrouwen op de eigen intuïtie. Het werd een reis van zelf ontdekking, die eindigde op Bali en het leven in de flow.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg