14 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Filosofie Nature’s Design

Water

Iedereen die ooit een drankje uit een bergkreek heeft genomen, kent uit eigen ervaring de deugden van vers bronwater. Thuis is het water uit de kraan niet meer zo smakelijk of energetisch. Geen wonder, als je denkt aan de lange afstanden, de verwerking en de milieuvervuiling die het koele water heeft ondergaan tijdens zijn reis naar jou.

Om 'visueel' te documenteren, hoe diep de producten de structuur van water veranderen, zijn er voor en na foto's genomen van waterkristallen van alle producten. Testresultaten zijn afkomstig van het EF Braun-laboratorium in Uttingen, Zwitserland. Alle waterstalen werden gefotografeerd met behulp van de procedure ontwikkeld door Masuru Emoto. Elk monster uit de producten vertoont zeer positieve veranderingen met zeer fijne, symmetrische kristallijne structuren. Deze veranderingen, gecreëerd en ondersteund door onze ontwerpcomponenten (Golden Ratio, Flower of Life, zorgvuldig geselecteerde materialen), geven het water een frisse, aangename, onvervalste en natuurlijke smaak, zo dicht mogelijk bij de natuur.

De gouden ratio

Sinds de oudheid hebben de onderliggende verhoudingen van de gulden snede gediend als het toppunt van schoonheid en esthetiek. Zelfs vandaag de dag is deze perfecte verhouding te vinden in de kunst, in de architectuur, in design - en elders.

De Gulden Snede is overal in de natuur duidelijk, daarom gebruiken Nature's Design het als leidraad bij het ontwerpen van hun producten. Het komt voort uit de gelijkheid van verhoudingen, wanneer de relatie tussen het grotere en het kleinere deel hetzelfde is als die tussen het geheel en het grotere deel. Deze verhouding, deze formule, het phi-getal uit de wiskunde, is 1,618.

Alle glazen en porseleinproducten zijn zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met de gulden snede, waardoor elk stuk echt aangenaam is voor het oog en energetisch in overeenstemming is met de stroom levenskracht.

Bloem van het leven

Dit krachtige symbool, een andere uitdrukking van wat soms wordt aangeduid als "Heilige Geometrie", is te vinden in vele culturen en religies, en ook in de producten. En met een goede reden. In zijn eenvoudige schoonheid en perfectie is het een symbool voor het eeuwige proces van creatie en draagt het bij aan de harmonieuze reorganisatie of "structurering" van water.

De Flower of Life bestaat uit talloze overlappende cirkels. Het startpunt is de cirkel in het midden. In deze cirkel is een fundamentele, geometrische structuur vertegenwoordigd, die onthult dat oorspronkelijk alle leven voortsproot uit één enkele bron. Trefwoord: celdeling. De celdeling gaat door totdat elk schepsel zijn juiste en harmonieuze vorm heeft bereikt. Omdat dit symbool wordt gebruikt in producten, onthoudt water in deze producten deze "originele code" door de invloed van de Flower of Life. Water regelt zichzelf opnieuw symmetrisch, omdat het overeenkomt met zijn basisstructuur, de zeshoek. En deze zelfde, originele, zeshoekige vorm is te vinden in de Flower of Life!

Omdat alle producten van Nature's Design zijn gemaakt op basis van de Gulden Snede, krijgt je van hen allemaal nieuw leven ingeblazen water. Maar met de Flower of Life op de bodem is er ook gelegenheid om het water te verrijken met aanvullende informatie.

Er zijn vier verschillende bloemen van het leven en ze werken als specerijen, ze maken gerevitaliseerd water nog beter en rijker. Kleuren hebben een variatie van verschillende effecten op de mens en wekken emoties en associaties op. De bloem wordt van buitenaf gebrand bij 600 C°.

Variaties Flower of Life

Je kunt intuïtief zelf de juiste levensbloem kiezen, wat je het meest aantrekt of misschien kan de volgende informatie je helpen.

Goud - Deze variatie met echt 24 karaats goud is over de hele wereld het populairst. Het goud staat bekend om zijn energetische kracht doorheen de geschiedenis. Daarom verrijkt deze bloem het gerevitaliseerde water met levensenergie. 

Happy Regenboog -  Regenboogkleuren hebben een positief effect op ons, omdat elke vibreert met zijn eigen resonantie. Daarom verrijkt deze bloem het water met optimisme, met een positieve houding tegenover de wereld en onszelf.

Wit - Witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal je helpen je perceptie te verruimen en je meer open te laten voelen voor de nieuwe mogelijkheden en suggesties.

Platina - Er is heel weinig platina in de aardkorst. Omdat het een extreem zeldzaam metaal op onze planeet is, zouden mensen die het bezitten erg trots moeten zijn. Daarom is deze bloem goed voor zelfvertrouwen en liefde voor onszelf.

waterfles nature's design

 

Nature's Design Glaswerk

Nature’s Design glaswerk

Nature's Design is ontwikkeld vanuit de combinatie muziek en techniek.

Het idee om "vorm van geluid" in glaswerk te creëren heeft zijn oorsprong in de glasfabriek van het Oostenrijkse Waldviertel, waar de eerste harmonische vormen van het Nature’s Design assortiment werden gecreëerd, voorheen bekend als TC Energy Design.

Het Nature’s Design concept is om harmonieus uitgebalanceerde vormen in glaswerk te creëren die de mogelijkheid hebben om watermoleculen te herstructureren naar de integriteit die ze in de natuur hebben.

Gestructureerd water heeft een verbeterde smaak, textuur en vitaliteit, belangrijk voor gezondheid en welzijn.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg