Mediteren - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron
Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Omarm de wereld - Pema Chodron

Omarm de wereld - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

ARTIKELNUMMER
450390
€ 16,95
Levertijd: 3 werkdagen

Steeds meer mensen verlangen naar authenticiteit en compassie. Pema laat zien dat meditatie een geweldig middel is om hier invulling aan te geven.

€ 16,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Mediteren - Pema Chodron

Mediteren is een prima manier om je leven te verrijken. Je kunt je beter ontspannen en meer in het hier en nu zijn. Je gaat je meer verbinden met anderen, en je ontwikkelt meer compassie. In dit boek komen de basis principes van meditatie, van ademhalen tot de juiste houding, uitgebreid aan bod.

Ook legt de auteur uit dat moeilijke momenten, gedachten en emoties een opening bieden om vriendschap te sluiten, met je jezelf en met de ander.Als je wilt leren mediteren, dan doe je dat het liefst samen met een leraar die daar alles over weet. Pema Chodron is zo'n leraar: haar kalme en duidelijke meditaties betekenen veel voor beginners en gevorderden.

Pema Chodron is een Amerikaanse boeddhistische non. Ze geeft leiding aan de Gampo Abdij in Nova Scotia. Ze is een vooraanstaand leerlinge van de Tibetaanse leraar Trungpa Rinpoche.

Boek: Nederlands, 144 pagina's, Uitgeverij Ten Have, december 2014.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mediteren - Pema Chodron
Uw waardering