Mediteren - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Omarm de wereld - Pema Chodron

Omarm de wereld - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

ARTIKELNUMMER
450390

Steeds meer mensen verlangen naar authenticiteit en compassie. Pema laat zien dat meditatie een geweldig middel is om hier invulling aan te geven.

€ 16,95
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Mediteren - Pema Chodron

Mediteren is een prima manier om je leven te verrijken. Je kunt je beter ontspannen en meer in het hier en nu zijn. Je gaat je meer verbinden met anderen, en je ontwikkelt meer compassie. In dit boek komen de basis principes van meditatie, van ademhalen tot de juiste houding, uitgebreid aan bod.

Ook legt de auteur uit dat moeilijke momenten, gedachten en emoties een opening bieden om vriendschap te sluiten, met je jezelf en met de ander.Als je wilt leren mediteren, dan doe je dat het liefst samen met een leraar die daar alles over weet. Pema Chodron is zo'n leraar: haar kalme en duidelijke meditaties betekenen veel voor beginners en gevorderden.

Pema Chodron is een Amerikaanse boeddhistische non. Ze geeft leiding aan de Gampo Abdij in Nova Scotia. Ze is een vooraanstaand leerlinge van de Tibetaanse leraar Trungpa Rinpoche.

Boek: Nederlands, 144 pagina's, Uitgeverij Ten Have, december 2014.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mediteren - Pema Chodron
Uw waardering