Krishnamurti - Marina Kuyper

Krishnamurti - Marina Kuyper

Vrij van religie - Dalai Lama

Vrij van religie - Dalai Lama

Dhammapada - Paul Boersma

Dhammapada - Paul Boersma

Krishnamurti - Marina Kuyper

ARTIKELNUMMER
450874

Geïnspireerd door Jiddu Krishnamurti (1895-1986) kan worden gerekend tot een van de meest oorspronkelijke en radicale denkers van de 20e eeuw.

€ 15,95
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Krishnamurti - Marina Kuyper

Tot aan zijn dood reisde hij de wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken. Krishnamurti heeft op veel mensen een grote aantrekkingskracht.

De ervaring met kwalitatief onderzoek inspireerde Marina Kuyper om mensten te interviewen over vragen als: wat maakt dat mensen zich zo lang en intensief in het werk van Krishnamurti verdiepen? Wat zouden deze mensen kunnen vertellen over de inzichten die zijn hierdoor hebben verkregen? Welke impikcaties heeft deze benadering gehad voor hun dagelijks leven?

Dr. Marina Kuyper was jarenlang huisarts en onderzoeker. Zij maakt deel uit van het dagelijks bestuur van de Stichting Krishnamurti Nederland en is redacteur van het bulletin 'In feite' van deze stichting. Marina Kuyper voerde tien indringende gesprekken met mensen afkomstig uit verschillende landen.

Het gaat om mensen met zeer verschillende achtergronden die al vele jaren intensief met het gedachtengoed van Krishnamurti bezig zijn, zoals een professionele voetballer, een psychotherapeut, een fysicus, een kok, een leraar en een schrijfster. Sommige van hen leefden jaren in de nabijheid van Krishnamurti.

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zeer openhartig en op een toegankelijke manier vertellen over wat Krishnamurti voor hen heeft betekend. Ieder van hen benadrukt weer een ander facet of een andere essentie.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krishnamurti - Marina Kuyper
Uw waardering