Yogini en duurzaam ondernemen

De organisatie achter Yogini wenst een goede bijdrage leveren in ondersteunende producten voor yoga en ayurveda, wij trachten zo goed mogelijk particulieren, yogascholen, therapeuten te bedienen met een zo hoog mogelijke service en het verstrekken van de juiste informatie. Door onze passie en liefdevolle inzet zijn wij al jaren marktleider in meditatiekussens, yogamattenen aanverwante producten. De mensen achter Yogini hebben een duidelijke filosofie; oog hebben voor mens en milieu, de drive om zoveel mogelijk een bijdrage te mogen leveren aan een eerlijke wereld. Hoog in het vaandel staat duurzaam ondernemen, goede arbeidsvoorwaarden voor de werknemers van onze leveranciers van onze producenten, geen kinderarbeid, hergebruik van materialen en de verkoop van zoveel als mogelijk, natuurlijke producten.

Yogamat en meditatiekussen mooie prijs-kwaliteitverhouding

Wij trachten de prijzen zo eerlijk mogelijk te houden. Dat betekent vaak goedkoper dan de concurrent maar is bij ons geen duurkoop, het is een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Rijk worden is geen optie, de verantwoordelijkheid nemen om het bestaansrecht van de organisatie te waarborgen, en trachten een bijdrage te leveren zodat er ook ruimte blijft voor kleine ondernemingen en niet alleen voor de grote bedrijven die alle macht overnemen.

Eigen merk Yogitri

Ook wij dienen in sommige gevallen concessies doen aan onze kern filosofie, zo open willen we zijn. Een pvc of rubber yogamat is niet bepaald milieu vriendelijk te noemen, in assortiment leggen wij de aandacht op yogamatten van natuurlijke materialen; schapenwol, kurk of natuurrubber en T.P.E materiaal. Er is ook vraag naar yogamatten voor een lage prijs. Om iedereen te kunnen bedienen hebben wij deze concessie gedaan in ons yoga producten programma, om deze zo breed mogelijk te houden. Onze grote wens is dat bij iedereen het verantwoordelijk bewustzijn de juiste keuze en overweging te laten maken om daar waar kan, zo duurzaam en evenwicht mogelijk te kopen.

Biologisch en Ecologisch

Onder ons eigen merk Yogitri ontwikkelen wij meditatie, ayurveda en yoga producten die te maken hebben met zelfontwikkeling. Hierbij kunnen wij optimaal invloed hebben op producten die passen bij onze filosofie en idealen. De producten en leverancier van het Yogitri Eigen Merk zijn GOTS gecertifieerd en geheel op elkaar afgestemd. De producten, die gemaakt zijn van biologische katoen bestaan uit twaalf standaard kleuren met een continue kleur gelijkheid, zodat al de Yogitri producten combinaties gelijk zijn en blijven. Het verven van het biologische katoen gebeurd voornamelijk met natuurlijke grondstoffen, die uitermate geschikt zijn voor langdurig gebruik en minimaal verkleuren. De kwaliteit van de stof is heel hoog door het fijnmazige weven en selectie van hoogwaardige katoenplanten, Op de diverse producten zijn spirituele symbolen van een buitengewone hoge kwaliteit geborduurd. Het borduurwerk is fijnmazig met minimale plooiing. Verder bestaat het merk Yogitri uit een grote diversiteit aan meditatiekussens, riemen, bolsters, oogkussens en zabutons. Lees meer over biologische yogakleding.

Zo duurzaam mogelijk

Ook binnen ons bedrijf trachten wij zo ecologisch en duurzaam mogelijk te werken. Het binnen gekomen verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk hergebruikt. We hebben geen Eénuurservice, alle voor verzending klaargemaakte orders worden in één keer afgeleverd aan onze transporteur. De pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijke ecologische verpakking om het verzendvolume te verkleinen en er wordt groot ingekocht om de transport container zo efficiënt mogelijk te vullen. Dit zijn enkele voorbeelden binnen onze bedrijfsvoering.

Yogini service

Klant vriendelijkheid, zo hoog mogelijke en respectvolle service en met grote zorg een snelle en correcte levering en afhandeling van uw order. Dit zijn drie andere pijlers binnen het bedrijf. Ons team is klein relatief klein. Maar allemaal oprecht, eerlijk, enthousiast, liefdevol en passie voor onze filosofie en geconcentreerd werkend. Wij vinden het allemaal fijn om via deze weg een bijdrage te mogen leveren aan de maatschappij en de vreugde dat een organisatie ook zo kan functioneren.

Punctualiteit staat eveneens hoog in het vaandel. Als team zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo goed en snel mogelijk verzendklaar te maken. Dit geldt ook voor de aan ons gerichte e-mails, ook deze zullen zo snel als mogelijk, worden beantwoord. Het pleziert ons echt vreugdevolle klanten te hebben die tevreden zijn. Natuurlijk blijven we kijken en opletten dat de organisatie zijn bestaansrecht kan waarborgen. Maar zolang de klant oprecht is, staan wij klaar om de klant te dienen. Een goede klantrelatie is voor ons als een warm bad en veelal langdurig.

Ondersteuning
Yogini is een Nederlandse webshop, in het buitenland draagt de webshop de naam Yogitri. Om al onze producten zo goed mogelijk informatief te ondersteunen is er voor veel producten een eigen website ontwikkeld. Zo vindt u bijvoorbeeld alle informatie over wasnoten op wasnoten.eu maar ook voor yogamatten is de website yogamat.nl actief. De meest uitgebreide website is Fascinerend.nl, hier vindt u een breed aanbod aan informatie over yoga, meditatie en ayurveda en de bijbehorende producten.

Het merk Yogitri is GOTS gecertificeerd en met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Als bedrijf proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten, zoals bijvoorbeeld het gebruik van passende verpakking om het verzendvolume te verkleinen, groot inkopen om de transport container zo efficiënt mogelijk te vullen, en hergebruik van verpakkingsmateriaal.