Aquamarijn Revol basis en onderhouds olie

Aquamarijn Revol basis en onderhouds olie

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Revol Onderhoudsolie

Aquamarijn Revol Onderhoudsolie

Aquamarijn Revol basis en onderhouds olie

ARTIKELNUMMER
623010

Aquamarijn Revol basis + onderhoudsolie 100% is een natuurlijke olie voor zowel de basisbehandeling als het onderhoud van o.a. vloeren en meubelen.De ideale dhz olie.

€ 10,75
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Revol is een impregnerende, houtvoedende, sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van Corcol, maar dunner ingesteld en daardoor makkelijker handmatig te verwerken en snel droog. Water en alcohol bestendig daardoor geen kringen of vlekken.

Revol is een geweldig makkelijk product om de vloer weer in optimale conditie te krijgen. Toepassing: Voor het behandelen (impregneren), verzorgen en reinigen van alle niet gelakt houtwerk binnenshuis. Ook geschikt als basis voor een behandeling met Aquamarijn Crelim afwerkwas.

Eigenschappen: Diep indringend, reinigend, houtvoedend en beschermend. Door de kleine moleculen dringt de olie diep in het hout door. Revol accentueert de tekening van de houtnerf. Vuil en waterafstotend. Snelle droging. Revol is overschilderbaar als er geen was over aangebracht is.

Verwerking: Revol is gebruiksklaar, maar voor het gebruik altijd even goed schudden. De ondergrond moet droog, draagkrachtig, schoon , vet en stofvrij zijn. De ondergrond moet goed geschuurd zijn. De olie met een kwast of roller dun en gelijkmatig aanbrengen. Ook kan men de olie inwrijven met een pluisvrije doek. Na ongeveer 15 a 20 minuten, de olie met een niet pluizende doek goed uitwrijven,waarbij de overtollige olie wordt verwijderd.

Revol is een product wat moet impregneren en mag geen laag vormen. Na 16 uur kan de vloer met een witte pad worden gepolijst. Eventueel kan de vloer na 24 uur in de Crelim afwerkwas gezet worden. Ook kan de vloer worden afgewerkt met de Aquamarijn Planc Vloerlak.

Droogtijd: Na het uitwrijven voelt het oppervlak na ca. 2 uur droog aan en is na 12 uur belastbaar. ( 15 tot 20 graden Celsius is ideaal bij een luchtvochtigheid rond de 50%) Onder ongunstige omstandigheden dient men rekening te houden met langere droogtijden.

Rendement: Sterk zuigende ondergronden 15 tot 20 m2 per liter. Met licht zuigende ondergrond kan wel meer dan 25 m2 bereikt worden.

Onderhoud: Gemorste koffie of wijnvlekken zo snel mogelijk verwijderen. Wekelijks stofvrij maken. Afhankelijk van gebruik en vervuiling reinigen met een in warm water toegevoegde Aquamarijn Clien-R. Sterk vervuilde oppervlakken reinigen met Aquamarijn Clien-S.

Voorzorgsmaatregelen: Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet roken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Verpakking of etiket meenemen. Op goed geventileerde plaatsen verwerken. In lijnolie gedrenkte lappen of doeken altijd uitgevouwen laten drogen om mogelijke zelf ontbranding te voorkomen. Vermijd zoveel mogelijk het inademen van oplosmiddel. Draag zo nodig een geschikt masker.

Afval nooit in de gootsteen werpen, maar inleveren op de daarvoor bestemde plaatsen. Ondanks het puur natuurlijke van dit product bevat het oplosmiddelen die in hoge dampconcentraties schadelijk kunnen zijn.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende info
MerkAquamarijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Revol basis en onderhouds olie
Uw waardering