Aquamarijn Revilim Wax verzorger 1 ltr

Aquamarijn Revilim Wax verzorger 1 ltr

Aquamarijn Waxol 60 1 ltr

Aquamarijn Waxol 60 1 ltr

Aquamarijn Finilim 0,5 ltr

Aquamarijn Finilim 0,5 ltr

Aquamarijn Revilim Wax verzorger 1 ltr

ARTIKELNUMMER
623030

Aquamarijn Revilim is een reiniger en verzorger in één voor alle oppervlakken afgewerkt met was, hardwax of hardwaxolie. Reinigt en vult gebruikskrasjes door toevoeging aan het schoonmaakwater.

€ 15,95
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Revilim laat na elke behandeling een ragdunne, voedende en beschermende waxfilm achter, die desgewenst tot een zachte glans kan worden opgewreven. In tegenstelling tot vergelijkbare producten is Revilim prima bestand tegen water. Snel droog en zuinig in gebruik.

Toepassing: Voor met Aquamarijn Crelim afwerkwas, Balim olie wasbalsum en andere met natuurlijke of antikrassen behandelde vloeren, meubels ,etc.

Eigenschappen: Revilim reinigt en vult kleine gebruikskrasjes in de waslaag op. Doet de waslaag herleven. Verzorgend en beschermend. Revilim geeft een mooie en zijdeachtige gloed aan de ondergrond. Verwerking:Voor het gebruik het materiaal goed schudden. Een flinke scheut (1/2 kopje) Revilim toevoegen aan een emmer warm water (ca. 8 liter) Reinig de vooraf goed stofvrij gemaakte ondergrond met een in dit mengsel uitgewrongen dweil of vloermop. Laten drogen en nawrijven met een doek, borstel of boenblok. Op sterk vervuilde plekken puur aanbrengen, even laten inwerken en nadweilen.

Ook kan hiervoor de Aquamarijn Clien-S Speciaal reiniger voor worden gebruikt. Eventueel erg verschraalde plekken met Crelim afwerkwas verzorgen. Na uitwrijven is de vloer droog en begaanbaar. Niet verwerken bij zeer lage temperatuur.

Rendement: 1 Liter is voldoende voor15 tot 20 behandelingen.

Voorzorgsmaatregelen: Vermijd contact met de ogen en de huid. Afval niet in de gootsteen werpen maar op de daarvoor bestemde plaatsen inleveren.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende info
MerkAquamarijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Revilim Wax verzorger 1 ltr
Uw waardering