Aquamarijn Finilim 1 ltr

Aquamarijn Finilim 1 ltr

Aquamarijn Finilim 0,5 ltr

Aquamarijn Finilim 0,5 ltr

Holy Mandala Stencil / Sjabloon

Holy Mandala Stencil / Sjabloon

Aquamarijn Finilim 1 ltr

ARTIKELNUMMER
622010

Met Aquamarijn Finilim kun je alle met hardwax of hardwaxolie behandelde oppervlakken makkelijk onderhouden.

€ 34,25
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Finilim reinigt, verzorgt en herstelt. Heel makkelijk verwerkbaar en sneldroog. Water en alcoholbestendig op basis van zuivere carnauba en bijenwas.

Finilim heeft een hoogrendement.(80-100m2 per liter)

Toepassing: voor het verzorgen, onderhouden en ook plaatselijk herstellen van bestaande hardwax.

Eigenschappen: Gebruiksklare en houtvoedende , dik vloeibare onderhoudshardwax op basis van carnaubawas en bijenwas die zeer geschikt is voor het opfrissen en herstellen van eerder met hardwax of hardwaxolie behandelde oppervlakken binnenshuis. Finilim ruikt aangenaam en vormt een zeer bestendige beschermlaag. Verzorgend, beschermend en vuil en waterafstotend. Voorbehandeling: De ondergrond moet schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn.

Verwerking: Volledig doorgesleten, kale ondergronden eerst met de oorspronkelijke producten herstellen. Finilim niet verdunnen want het product is gebruiksklaar. Gebruik een katoenen doek. Op grotere oppervlakken eventueel een boenmachine gebruiken. De verpakking voor gebruik altijd goed schudden. Kan eventueel worden aangekleurd met Aquamarijn Kleur pigment voor olie. Gelijkmatig en zeer dun aanbrengen en zeer goed droog wrijven. Finilim moet slechts een ragdunne film vormen.

Niet verwerken bij een vloertemperatuur lagen dan 5 graden Celcius en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%. Finilim droogt in een reactie aan zuurstof. Zorg daarom voor een goede ventilatie.

Droogtijd: In het algemeen droog en licht belastbaar na ca. 6 uur. Volledige uitharding en optimale weerstand na ca. 4 dagen. Droog tijden gelden bij 20 graden Celcius en 65% relatieve vochtigheid, normale laagdikte en voldoende ventilatie. Afwijkingen hierin vertragen het droogproces. Een verse laag de eerste paar dagen niet afdekken en niet vochtig reinigen. Eventueel vocht gelijk opnemen.

Rendement: Circa 80 - 100 m2 per liter per laag. Afhankelijk van de ondergrond.

Voorzorgsmaatregelen: Niet blootstellen aan vuur/hitte. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Contact met ogen en huid vermijden. Restanten niet door de gootsteen afvoeren,maar op de daarvoor bestemde plaatsen inleveren. Gebruikte lappen/doeken uitgevouwen laten drogen om mogelijke zelfontbranding door broei te vermijden.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende info
MerkAquamarijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Finilim 1 ltr
Uw waardering