Aquamarijn Corcol Vloerolie

Aquamarijn Corcol Vloerolie

Aquamarijn Easy Care Startbox olie

Aquamarijn Easy Care Startbox olie

Aquamarijn Waxol 100 1 ltr

Aquamarijn Waxol 100 1 ltr

Aquamarijn Corcol Vloerolie

ARTIKELNUMMER
613031

Aquamarijn Corcol Vloerolie, de mooiste en makkelijkste vloer olie voor houtenvloeren.

€ 28,50
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Corcol Vloerolie

De vloerolie is 100 % natuurlijk en 100% oplosmiddelvrij. Eén behandeling met Corcol is al genoeg voor een geweldig resultaat. Aquamarijn Corcol is een uniek mengsel van herwinbare natuurlijke oliën. Corcol impregneert, voedt en beschermt. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen.

Aquamarijn Corcol is wereldwijd al meer dan tien jaar uniek. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o.a. parket- en plankenvloeren, (tuin-) meubelen, buitenparket en werkbladen op natuurlijke wijze. Corcol is volledig natuurlijk, oplosmiddelvrij en watervrij. Eén behandeling is genoeg. De belangrijkste bestanddelen van Corcol zijn ambachtelijk gekookte lijnolie en zuivere tungolie. Corcol hardt volledig uit in een reactie met zuurstof.

Lijnolie
De bestanddelen in Corcol voegen elk specifieke eigenschappen toe en versterken elkaars werking: ambachtelijk gekookte lijnolie is o.a. snel drogend en hittebestendig en heeft onovertroffen verzorgende en vochtregulerende eigenschappen. Lijnolie is een van de oudst gebruikte oliën en wordt al eeuwen toegepast. Zuivere tungolie (Chinese houtolie) is o.a. zeer goed UV bestendig en ook zeer sterk waterwerend. Tungolie werd in vroeger jaren gebruikt om zeilen en scheepsrompen waterdicht te maken.

Viscositeit
Ondanks het volledig ontbreken van oplosmiddelen heeft Corcol een relatief lage viscositeit: Corcol dringt daardoor diep in het hout en laat zich ook makkelijk verwerken.Met Corcol kunnen geen aanzetten of overlappingen ontstaan. Je hebt ook alle tijd. Als je wilt, mag je met Corcol zelfs halverwege stoppen en na een uurtje weer verder gaan. Je hoeft met Corcol dus ook niet een oppervlak in delen te behandelen.

Kleurpigment
Eventueel toegevoegd kleurpigment voor olie trekt met Corcol diep in het hout waar het zich permanent verankert in de celstructuur. Bij een met Corcol in kleur behandeld oppervlak hoef je dus niet bang te zijn dat de kleur verdwijnt, noch door beloop, noch door vochtig reinigen. Evenals blanke Corcol heeft ook Corcol in kleur dus geen extra transparante afdeklaag nodig.

Beloopbaar
Na 24 tot 48 uur is een met Corcol behandeld oppervlak beloopbaar. Na zeven tot tien dagen is ook de Corcol in het hout volledig uitgehard en niet meer oplosbaar in water of alcohol. Daarna mag je een behandeld oppervlak eventueel afdekken en kleden neerleggen. Een afwerking met Corcol zit in het hout in plaats van er op.

Corcol vormt geen dun slijtagegevoelig laagje op het hout, maar polymeriseert tot een dichte en taaie beschermende zone in het hout.Volledig ademend en anti-statisch.

Corcol neemt tijdens het drogen iets in volume toe en sluit daarmee de poriën in het hout volledig af. Water, vuil en vlekken krijgen dus geen kans om in het hout te dringen. Desalniettemin blijft een Corcol systeem volledig ademend en anti-statisch.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende info
MerkAquamarijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Corcol Vloerolie
Uw waardering